Xcaret

2 november, 2007

Oftewel…. in goed Nederlands: Scaret. Woensdag rondgelopen in dit Yucataanse Disneyland. Erg veel gezien: mooie inheemse vogelsoorten, apen, tapirs, vlinders en mensen… heeeeeel veeeeel mensen. Nu waren wij al vroeg in het park en toen was het nog best rustig. Maar al snel liep het goed vol en zag je door de mensen het park bijna niet meer…

Maar zonder gekheid: we hebben echt de hele dag rond lopen banjeren en natuurlijk weer veel megabytes gedraaid… (= foto´s gemaakt… ). Er waren ´s avonds ook nog shows en andere activiteiten (vanwege een feestdag), maar we waren aan het eind van de middag zo afgemat dat we het wel mooi vonden. En de dag relaxed afgesloten in het restaurant van het hotel. Voor de eerste keer deze vakantie… jawel! En het viel niet eens tegen… Na een goeie maaltijd nog wat gelezen en daarna gaan slapen. En dachten we eindelijk een beetje van die jet-lag af tezijn… vergeet het maar. Weer gewoon midden in de nacht al wakker geworden en daarna niet echt lekker meer kunnen slapen. Ik val tijdens het typen van dit bericht ook regelmatig met mijn hoofd vol op het toeeajnnjslkjnlbkbfkafueiw82377q98y8ryhwhqoiuryw2r2rwjhfwkd… ehhh… toetsenbord….

Morgen gaan we tempels bekijken in Coba en misschien ook nog wat brul- en andere apen zien. We zijn benieuwd, want het is de hoogste tempel van Yucatan, ruim 40 meter hoog. En we hebben al gezien dat het een erg steile klim is en dan hebben we het nog niet eens over de afdaling…. veel mensen weten dapper omhoog te klauteren…. om er eenmaal boven achter te komen dat ze niet meer omlaag durven te gaan over die trappen. Eens kijken of dat Maya-geval ook een stel Hollanders kan ontnuchteren… ik daag ´m uit… WOEEEEHAAAHAAAHAAHAAAA!!!!!!!

Het weekend doen we een soort mini-rondreis door een klein stukje van Yucatan. We weten inmiddels dat de trip doorgaat… dus nu maar afwachten hoe het uitpakt. Na het weekend dus meer nieuws.

Groetjes en tot later!

Alejandros

Gepost in: Vacation

5 reacties Reageer

 • 1. Bob van Wijngaarden  |  2 november, 2007 om 10:17

  Ola Gringos,

  Doen jullie wel een beetje voorzichtig. Ik weet wat het is om dapper naar boven te klimmen en dan om te kijken ( En kijk soms eens naar de lucht. Boven de Carabiën orkaant het weer eens en je weet maar nooit of het nog jullie kant heen komt.

  Adios, el Dottore Roberto

 • 2. anja rijkhoek  |  5 november, 2007 om 12:02

  Lieve Lex en Leonie
  Jullie wisselen het leuk af en ik geniet met jullie mee, aquamarijne zee en apen in soorten en maten, mexicaanse gerechten en dat
  allemaal terwijl de jet-lag nog voortduurt.!
  Is er ook nog tijd voor zwemmen en luieren en je lekker laten verwennen ingelast? Het is niet handig hoor om na je vakantie nog 2 weken nodig te hebben om bij te komen! Maar zo nodig
  kun je bij mij een weekend komen uitrusten dus “make the most of it” Lieve groeten van tante Anja

 • 3. anja rijkhoek  |  5 november, 2007 om 12:05

  O ja, wat ik nog vergat, hebben jullie geen last van die overstromingen die gemeld zijn in het zuiden van Mexico, richting Villahermanos of zo, heb het opgezocht in de Bos Atlas en dan lijkt het niet zo dicht bij jullie, maar het kan het weer natuurlijk wel beinvloeden. Zal er wat magie op loslaten dat jullie het droog houden! Bye for now, tante Anja

 • 4. Sabrina  |  6 november, 2007 om 11:17

  YOOOOO Hier toch ff een reactie van moi. Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar dat gerecht dus ik weet al wat jullie gaan doen als jullie weer terug zijn….Koken voor Sabrina!! Whoohaa!!
  Hier is alles nog hetzelfde…erg druk, erg moe en nog steeds niet aan Sonja begonnen hihihi… Voor de rest laatst weer eens flink schoongemaakt (jaja!!)
  Nou mis jullie wel hoor… Tot snel en have fun!!

 • 5. Erica en Carice  |  8 november, 2007 om 18:13

  En? Nog een grotsnorkeltochtje gemaakt in Scaret? Kun je er nog met dolfijnen zwemmen of niet? Anyway, geniet maar lekker en neem er vooral een drankje op. Ideaal tegen een jetlag.
  Kusjes van Erica en Carice

Laat je reactie achter

Verplicht

Verplicht, wordt niet weergegeven

Toegestane HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback dit bericht  |  RSS Feed


Categorieën

Woordenwolk

Links

Archief

Overig

Feeds